Brood, aioli, kruidenboter, truffelmayonaise
Met kruidenolie, gegrild brood, aioli
Serranoham, olijven, brouwerbrood, aioli
Tomaten, room, pesto, brood en kruidenboter
Met room, kruidenolie, geroosterde pompoenpitten en brood
Met porcini, truffeltapenade, crostini met oude kaas en brood
Met geitenkaas, walnoten, rucola, gekarameliseerde ui en balsamicostroop.
Ossenhaas, truffelmayonaise, oude kaas, pijnboompitten en rucola
Met komkommer, appel-knolselderijsalade en blini's
Huisgemaakte Hollandse garnalenkroketjes met limoenmayonaise, gedroogde jalapeno en peterselie
Met ingelegde groentes en grove mosterd mayonaise
Hoofdgerechten worden geserveerd met groentegarnituur, friet en mayonaise.
Varkensrack met salami en truffeljus
Klassieker, maar dan van rode biet met vadouvan en rodewijnjus.
Met witte wijnsaus, peterselieboter en citroen
dit visgerecht dient u zelf te fileren
Met hazelnootboter en zeekraal
Gegrilde Indonesische kippendij saté, Javaanse satésaus, atjar tjampur, cassave, kentang
Met cranberry-portsaus en chips van schorseneren.
Met jus van Keetje Rouge, puree van rode biet en witlof met aceto balsamico
Ketjap marinade, cocktailen knoflooksaus
Ook mogelijk als XL portie 23
Gegrilde biefstuk, 200 gram, champignonroom- of pepersaus of truffeljus
Met gebakken ui, spek en champignons en champignonroomsaus
Met bospaddenstoelen, truffelroom en spinazie
geserveerd met brood en kruidenboter
Maaltijdsalades worden geserveerd met brood en huisgemaakte kruidenboter.
Met Oreo koekjes, slagroom, blauwe bessen en Oreo-creme
Met appel, karamel, merengue van kaneel, bastogne crumble en vanille ijs
Met mousse van vanille, frambozen, frambozenijs en bastogne crumble
Limoen, prosecco, wodka
Romige ijskoffie, slagroom
Affogato parfait met chocolademousse, gel van sinaasappel, amandelkletskop en rum